ŠKATULATA SE DALA DO POHYBU!

ŠKATULATA SE DALA DO POHYBU!

Přestože teploty stoupají a letošní druholigová sezona skončila, generál Žihadlo stále pozorně sleduje dění v moravskobudějovických hokejových kruzích. Díky jeho neutuchající aktivitě vám přinášíme mimořádně žhavou aktualitu, která se týká obsazení realizačního týmu mužského „áčka“ pro příští soutěžní ročník.


Již na konci posledního čtvrtfinále s brněnskou Technikou bylo jasné, že dojde ke změně na černožlutých trenérských postech, což v bilančním rozhovoru potvrdil i Ing. Zdenek Stojánek. V tuto chvíli je jasné, že novým hlavním koučem bude Augustin ŽÁK, v posledních letech spojený především s týmem z Havlíčkova Brodu. V pozici generálního manažera s ním v ročníku 2010/2011 zažil i jeho největší úspěch v podobě postupu do semifinále první (nyní WSM) ligy (po vítězství 4:2 na zápasy proti HC Olomouc). Radost do srdcí našich hokejových příznivců zajisté nalije i konstatování, že jeho asistentem bude vynikající bek Tomáš JAKEŠ, který se vzhledem k přetrvávajícím zdravotním problémům rozhodl ukončit aktivní kariéru. Podrobnosti o zmíněných novinkách připravujeme, máte se na co těšit!

 

Hlasujte
v anketě
Obleč se
do vosího

Máme pro tebe dresy, trika, čepice a další suvenýry.

Kšiltovka
459

Generální partner
Významní partneři
Partneři
HC Lední medvědi Pelhřimov SK Telč HC Orli Bystřice nad Pernštejnem HC Spartak Velká Bíteš HC Ledeč nad Sázavou HC Světlá nad Sázavou HHK Velké Meziříčí HC Chotěboř TJ Náměšť nad Oslavou TJ Jiskra Humpolec Onlajny.com Hokej.cz