ŽIHADLA ČEKÁ MINIDERBY S DAVID SERVISEM Z Č. BUDĚJOVIC!

ŽIHADLA ČEKÁ MINIDERBY S DAVID SERVISEM Z Č. BUDĚJOVIC!

Druhá liga v ledním hokeji nabírá na obrátkách a je tu 2. kolo. Žihadla dnes zajíždí na led českobudějovického týmu HC David Servis, který minulé kolo senzačně vyhrál na ledě Kolína. Žihadla pro změnu padla ve Žďáru a tak budou chtít svůj nezdar odčinit. Utkání na ledě hokejového centra Pouzar začíná v 18 hodin.


PRVNÍ ZÁPAS VE ŽĎÁRU SE NEPOVEDL

Svěřenci trenéra Žáka do úvodního utkání sezóny vstoupili lépe, když ve 13. minutě rozvlnil síť Havel. Poté už ale otěže utkání převzali domácí Plameny a za využítí chyb hostujících hráčů otočily vývoj utkání. Za Žihadla už se pouze trefil obránce Šťáva a tak odjížděla domů s prázdnou.

Asistent trénera Jakeš po utkání: "Měli jsme nějaké šance, ale bohužel jsme je nedali. Soupeř využil naše zaváhání a tvrdě jsme za to zaplatili."

NOVÁČEK ZASKOČIL KOLÍN

HC David Servis v prvním kole zajížděl na led Kolína. Domácí byli pasováni do role jasného favorita, ale tvrdě narazili. Po první bezbrankové třetině hostující hosté hned 2x udeřili a Kozlové se najednou ocitli pod tíhou velkého tlaku. Ve třetí třetině se jim povedlo v přesilové hře snížit, ale euforie ale netrvala dlouho. Rozjaření Kozlové ve snaze vyrovnat chybovali a inkasovali další gól. Poté už poslední trefa do prázdné branky při powerplay už znamenala pouze kosmetickou úpravu stavu utkání. Hosté si tak nečekaně z Kolína vezli 3 body do tabulky.

,,Bylo to celkem vyrovnané utkání, ale soupeř měl hodně dobře zorganizovanou obranu, a to nám dělalo problémy. Navíc jsme neproměňovali šance,“ hodnotil po zápase kolínský lodivod první mistrovské utkání sezony.

SESTAVY Z POSLEDNÍCH UTKÁNÍ

HC David Servis ČB:

Kůdela – Zich, Matoušek (26. Břečka), Žáček, Škopek, Babčuk, Chaloupka – J. Hanzal, R. Suchánek ml., Pixa (18. Sumerauer), Točík, D. Bílek, Šesták, Vylíčil, Jiří Bárta, Ferebauer. Trenéři Jiří Fedur a Rudolf Suchánek st.

HC Moravské Budějovice 2005:

Šoustal (Dudáček) – Šťáva, Švanda, Sobotka, Kliment, Kovář, Pelikán, Beran – Havel, Mikeš, Nováček, Rytnauer, Krutiš, Horký, Lupač, Matějka, Pěška, Hačecký.

ROZHODČÍ

Mertl - Mertl, Horažďovský

TIPOVAČKA

Nezapomeňte tipovat výsledek tohoto zápasu zde. Tipování se uzavře přesně hodinu před zápasem!

ONLAJNY

Zápas můžete sledovat prostřednictvím textového onlajnu.

VŠECHNA UTKÁNÍ 2. KOLA

17:30 IHC Písek – SKLH Žďár nad Sázavou

18:00 HC David Servis Č. Budějovice – HC Moravské Budějovice 2005

18:00 HC Lední Medvědi Pelhřimov – NED Hockey Nymburk

18:00 KLH Vajgar Jindřichův Hradec – BK Havlíčkův Brod - zrušeno

21.9. 18:07 SC Kolín – Hockey Club Tábor

 

Hlasujte
v anketě
Obleč se
do vosího

Máme pro tebe dresy, trika, čepice a další suvenýry.

Kšiltovka
459

Generální partner
Významní partneři
Partneři
HC Lední medvědi Pelhřimov SK Telč HC Orli Bystřice nad Pernštejnem HC Spartak Velká Bíteš HC Ledeč nad Sázavou HC Světlá nad Sázavou HHK Velké Meziříčí HC Chotěboř TJ Náměšť nad Oslavou TJ Jiskra Humpolec Onlajny.com Hokej.cz