Charita s trpkou příchutí prohry

HC Moravské Budějovice 2005 HC Moravské Budějovice 2005
2 : 5 (0:2, 0:1, 2:2)
HC Tábor HC Tábor

Soupiska domácí

Dudáček (Dusík) – Šťáva, Kovář, Sobotka, Kliment, Peroutka, Pelikán, Polívka – Mikeš, Nováček, Rytnauer, Krutiš, Horký, Lupač, Matějka, Šurý, Hačecký, Kondratěv.

Rozhodčí

Ladislav Netopil – Ing. Lukáš Linhart
Bc. Jan Kleprlík

Soupiska hosté

Klestil (Novák) – Havran, Tesař, Hlaveš, Kanov, Heršálek, Dvořák, Liška – Vaniš, Krátoška, Seidl, Severa, Mrkvička, Točík, Březina, Kratzer, Kýhos, Blažek.

Vyloučení 3:9
navíc Šurý (MBU) 5 + OK
Využití 0:1
V oslabení 0:0
Počet střel
Diváků 375
  • Mrkvička (Vaniš, Točík) 8. minuta
    Branka hosté
  • Mrkvička (Heršálek) 17. minuta
    Branka hosté
  • Točík 29. minuta
    Branka hosté
  • Točík (Vaniš, Mrkvička) 46. minuta
    Branka hosté
  • Dvořák (Krátoška, Hlaveš) 52. minuta
    Branka hosté
  • Horký (Nováček) 57. minuta
    Branka domácí
  • Rytnauer (Kondratěv) 58. minuta
    Branka domácí

 

Komentář k utkání

Úvodní buly utkání bylo o několik minut opožděno kvůli sněhové kalamitě a pozdějšímu příjezdu hostů. Žihadla byla v úvodu utkání aktivnější, ale jejich šance končily na dobře chytajícím Klestilovi v brance. První varování pro domácí přišlo z hole Točíka, který nastřelil pravou tyč domácí klece. Kohouti dobře bránili střední pásmo a znesnadňovali domácím přechod do protiútoků. Sami hrozili z rychlých kontrů, po kterých vstřelili úvodní dvě, šťastné, ale zasloužené branky, které byly připsány Vojtěchu Mrkvičkovi.

Ve druhé třetině se hra přiostřila, bylo k vidění množství osobních soubojů a narostl i počet vyloučených hráčů. Skóre se posunulo o jediný gól, když chvíli po návratu z trestné lavice se v přečíslení prosadil Dominik Točík.

Stejný ráz mělo i třetí dějství. Domácí se snažili o korekci výsledku, ale hosté se trefovali „do černého“. Na rozdíl čtyř branek upravil stav opět Dominik Točík a využitou přesilovou hrou Marcelem Dvořákem odskočili hosté do pětibrankového vedení. Domácím se podařilo vstřelit první branku až necelé čtyři minuty před závěrečnou sirénou z hole Davida Horkého. Ledovou plochu poté zaplnilo množství plyšových hraček, které poputují dětem v dětských domovech a nemocnicích. Konečnou podobu skóre určil o minutu později Ladislav Rytnauer.

Hosté si aktivní hrou po celé utkání odvážejí z ledu Žihadel zaslouženě plný bodový zisk.

Pro děti v dětských domovech a nemocnicích naházeli diváci na ledovou plochu téněř 1 600 plyšových hraček.

DĚKUJEME

Hlasujte
v anketě
Obleč se
do vosího

Máme pro tebe dresy, trika, čepice a další suvenýry.

Kšiltovka
459

Generální partner
Významní partneři
Partneři
HC Lední medvědi Pelhřimov SK Telč HC Orli Bystřice nad Pernštejnem HC Spartak Velká Bíteš HC Ledeč nad Sázavou HC Světlá nad Sázavou HHK Velké Meziříčí HC Chotěboř TJ Náměšť nad Oslavou TJ Jiskra Humpolec Onlajny.com Hokej.cz