V neděli na led Žihadel zavítá Nymburk

V neděli na led Žihadel zavítá Nymburk

Diváci na moravskobudějovickém zimním stadionu uvidí v neděli v podvečer přímý souboj o průběžné třetí místo druholigové tabulky. Domácí Žihadla přivítají tým NED Hockey Nymburk. Utkání začíná v neděli 30.9.2012 v 17 hod na zimním stadionu v Moravských Budějovicích.


Poslední kolo oba týmy nezvládly

Oba týmy v posledním kole odešly poraženy, Nymburk prohrál s Technikou na domácím ledě po nájezdech. Žihadla nezvládla oslabení v bitvě na Hodonínském kluzišti.

„Měli jsme čas na regeneraci. V týdnu jsme čtyřikrát trénovali a na utkání jsme se zodpovědně připravovali,“ prohlásil trenér Nymburka Pavel Bičiště. „Myslím si, že to bude silový soupeř, se zkušenými hráči. Všechny moravské týmy velmi dobře bruslí,“ má jasno Bičiště. „Musíme hrát ze zajištěné obrany, nikam se nehnat a čekat na šance. Zaměříme se na přesilové hry, ve kterých je důležité vždy uspět. Rozhodně musíme být lepší ve hře dopředu, než jsme byli v zápase proti Technice Brno,“ říká hostující kouč na webových stránkách Nymburského klubu.

Žihadla budou chtít využít domácího prostředí a podporu domácích fanoušků k získání skalpu dalšího druholigového soupeře. „V Hodoníně rozhodla jedna chyba ve hře pěti proti pěti. Nechali jsme se trochu roztočit v našem obranném pásmu a soupeř toho využil. Padesát devět minut jsme plnili to, co jsme si řekli. Pak ale přišla jedna chybička a ta rozhodla. Do onoho momentu jsme dostali čtyři branky v oslabení, takže při hře v pěti jsme podle mě odehráli dobrý zápas.“, hodnotil minulé vystoupení moravskobudějovického týmu trenér Rudolf Cakl.

Oba týmy hrají atraktivní útočný hokej. Určitě se diváci mají na co těšit. Doufejme, že s vítězným koncem pro domácí ŽIHADLA.

Sestavy z minulého kola:

NED Hockey Nymburk:

Kareš (Matoušek) - Malínský, Knesl, Šefl, Vlach - Sem, Kozák, Cicvárek - Trégl, Šimek, Velechovský - Sedlák, Jonáš, Dvořák -Martinec, Štěpán, Bílek.

HC Moravské Budějovice 2005:

Boška (Kousal) - Sechovec, Novák, Kún, Prkna, Peroutka, Vlašin, Bula, Zahradník, Křenek, Barták, Kovalský, Janský, Kundela, Dostal, Sobotka, Prokš, Kadlec.

Rozhodčí

Z.Pokorný - L.Klouda T.Samuel

Hlasujte
v anketě
Obleč se
do vosího

Máme pro tebe dresy, trika, čepice a další suvenýry.

Kšiltovka
459

Generální partner
Významní partneři
Partneři
HC Lední medvědi Pelhřimov SK Telč HC Orli Bystřice nad Pernštejnem HC Spartak Velká Bíteš HC Ledeč nad Sázavou HC Světlá nad Sázavou HHK Velké Meziříčí HC Chotěboř TJ Náměšť nad Oslavou TJ Jiskra Humpolec Onlajny.com Hokej.cz