V přípravě znovu s Táborem, tentokrát v Třebíči

V přípravě znovu s Táborem, tentokrát v Třebíči

Přípravné období před nadcházející sezonou se Žihadlům pomalu ale jistě blíží do závěrečné fáze. Dalším soupeřem, který prověří připravenost žlutočerné letky je Tábor. Žihadla se s Kohouty v lezšní přípravě již utkala na jihu Čech a padla v poměru 1:3. V úterý je tedy na programu odveta, tentokrát jak již bylo řečeno na třebíčském zimním stadionu.


Žihadla si v minulém utkání připsala první výhru v přípravě

Minulé přípravné utkání odehrála Žihadla proti Ledním Medvědům z Pelhřimova. A jak se později ukázalo byl to zároveň první vítězný zápas našeho týmu v sezoně. Na výhře 5:3 se brankově podíleli Romaan Mikeš, Martin Sobotka, Daniel Kabelka, Peter Pucher a David Horký. Jak je patrné i z brankového zápisu, ve žlutočerném dresu se objevil navrátilec Daniel Kabelka, Další novou tvář pak představoval mladý třebíčský útočník Radim Ferda, ten si v zápase připsal jednu asistenci.

Sestava Žihadel v posledním utkání:

Svoboda (Čáp) – Peroutka, Pelikán, Kabelka, Kliment, Kadela, Trnka – Lupač, Krutiš, Horký, Pucher st., Mikeš, Juráň, Sobotka, Bulín, Ferda, Caha, Hačecký.

Kohouti v přípravě se střídavými úspěchy

Hokejisté Tábora odehráli v přípravě 5 střetnutí, v nich dokázali zvítězit dvakrát, nejdříve právě nad Žihadly výsledkem 3:1, následně pak nad Ledními Medvědy z Pelhřimova 5:4p. Porážku jim naopak přichystal Havlíčkův Brod (3:7), Kobra Praha (6:7p.) a v druhém vzájemném zápase také Pelhřimov (2:3).

Sestava Tábora v posledním utkání: Dudáček (Novák) - Černý, Raiterman, Košař, Duben, Pípal, Růžek - Blažek, Matušík, Heřman - Březina, Kalaš, Seidl - Prášek, Kadilák, Točík - Syrovátka, Adamec.

Tábor dorazí do Třebíče bez některých klíčových hráčů

Trenérský štáb Kohoutů avizoval, že se v následujícím utkání s naším týmem neobjeví v modrobílém dresu několik známých opor, naopak příležitost dostanou mladší hráči, kteří jsou na hraně sestavy.

Další přípravná utkání Žihadel

30. 8. HC Lední Medvědi Pelhřimov - HC Moravské Budějovice

5. 9. HC Moravské Budějovice - SKLH Žďár nad Sázavou ( ZS Třebíč)

7. 9. SKLH Žďár nad Sázavou - HC Moravské Budějovice

Hlasujte
v anketě
Obleč se
do vosího

Máme pro tebe dresy, trika, čepice a další suvenýry.

Kšiltovka
459

Generální partner
Významní partneři
Partneři
HC Lední medvědi Pelhřimov SK Telč HC Orli Bystřice nad Pernštejnem HC Spartak Velká Bíteš HC Ledeč nad Sázavou HC Světlá nad Sázavou HHK Velké Meziříčí HC Chotěboř TJ Náměšť nad Oslavou TJ Jiskra Humpolec Onlajny.com Hokej.cz