Žihadla čeká odvetné přípravné utkání s Pelhřimovem.

Žihadla čeká odvetné přípravné utkání s Pelhřimovem.

Po sérii přípravných zápasů odehraných na "domácím" ledě v Třebíči, zavítají Žihadla opět před fanoušky soupeře, konkrétně do Pelhřimova, kde se představí v souboji s místními Ledními Medvědy. Zápas startuje v 18.15.


Žihadla si v minulém přípravném utkání pohrála s Kohouty

Proti Kohoutům z Tábora nastoupila v minulém přípravném souboji již v podstatě kompletní sestava našeho týmu. A bylo to znát. Žihadla předvedla doslova uragán především v prvním dějství, kdy síť za hostujícím brankářem Novákem postupně rozvlnili Petr Krutiš, Marcel Juráň a Tomáš Hačecký. V druhé periodě navíc přidal brankový zásah i obránce Tomáš Pelikán, což po závěrečném hvizdu znamenalo vítězství 4:2.  Dodejme, že mezi tyčemi tentokrát celý zápas úřadoval Jan Čáp.  Druhé vítězství v řadě tedy signalizuje, že Žihadla nabírají před blížícím se startem 2. ligy tu správnou fazónu. Potvrdí ji i v Pelhřimově?

Sestava Žihadel v posledním utkání:  Čáp (Vacek) – Peroutka, Pelikán, Kabelka, Kadela, Kliment, Wasserbauer – Rytnauer, Krutiš, Horký, Pucher st., Mikeš, Juráň, Lupač, Bulín, Hačecký, Sobotka.

Dosavadní bilance Pelhřimova v přípravě? 1 výhra a 3 porážky

Lední Medvědi se pod novým koučem Markem Melenovským prezentují útočným hokejem. To v praxi znamená, že dávají hodně branek, naopak jich ovšem také hodně inkasují. Tento styl jim zatím přinesl 1 výhru a 3 porážky Prozatimně jediný triumf si pelhřimovští připsali v Táboře (3:2). Porážky jim uštědřila Žihadla (3:5), Tábor (4:5) pr. a v posledním utkání Havlíčkův Brod (4:7). Právě divoký zápas v Kotlině  ukázal silné stránky a zároveň i slabiny našeho příštího soupeře.

Sestava Pelhřimova v posledním utkání:  Holík (Holata) – Pospíchal, Slabý, Krtek, Srnský, Kohút, D. Kasalý "C" – Adam, Heinrich, Mejzlík "A", Kadlec, Plachý, Votápek, Martin Hadrava, Marek Hadrava, F. Kasalý.

Minulý vzájemný zápas vyšel lépe pro Žihadla

Oba celky se v letošní přípravě již jednou utkaly. Na třebíčském ledě byl úspěšnější soubor Augustina Žáka jenž zvítězil 5:3. Góly zaznamenali Roman Mikeš, Martin Sobotka, Daniel Kabelka, Peter Pucher a David Horký. V pelhřimovském dresu naopak zářil Tomáš Mejzlík, kterého si fanoušci mohou pamatovat i z krátkého působení u Žihadel. Ten měl prsty ve všech třech gólech svého týmu, když jeden sám dal a na dva asistoval.

Další přípravné zápasy Žihadel

5. 9. HC Moravské Budějovice - SKLH Žďár nad Sázavou ( ZS Třebíč)

7. 9. SKLH Žďár nad Sázavou - HC Moravské Budějovice

Hlasujte
v anketě
Obleč se
do vosího

Máme pro tebe dresy, trika, čepice a další suvenýry.

Kšiltovka
459

Generální partner
Významní partneři
Partneři
HC Lední medvědi Pelhřimov SK Telč HC Orli Bystřice nad Pernštejnem HC Spartak Velká Bíteš HC Ledeč nad Sázavou HC Světlá nad Sázavou HHK Velké Meziříčí HC Chotěboř TJ Náměšť nad Oslavou TJ Jiskra Humpolec Onlajny.com Hokej.cz