Na střídavé starty přichází útočník Josef Podlaha.

Na střídavé starty přichází útočník Josef Podlaha.

Vedení moravskobudějovického hokejového klubu dále intenzivně pracuje na posílení svého kádru. Z Třebíče proto přichází talentovaný dvacetiletý útočník Josef Podlaha.


Jedná se o perspektivního mladého hokejistu, který většinu své dosavadní kariéry strávil v mládežnických kategoriích Olomouce. Zde vždy patřil k nejproduktivnějším borcům. I proto už dostal možnost naskočit do deseti extraligových zápasů během nichž si připsal jednu asistenci. Svůj nejpodařenější ročník zažil loni. Odehrál jej v extralize juniorů a dařilo se mu parádně. Ve 44 zápasech nasbíral 53 kanadských bodů (24+29).

Letos byl poslán na hostování do prvoligové Třebíče, kde bojuje o místo v základní sestavě. Za účelem větší vytíženosti mu byly nyní vyřízeny střídavé starty právě do Moravských Budějovic. Podlaha se již dnes objeví na tréninku svěřenců Miroslava Vybírala. Svou premiéru ve žlutočerném dresu by měl absolvovat zítra proti Opavě.

Vedení klubu zároveň jedná o příchodu dalšího obránce. Jasno by mělo být v nejbližších dnech.

Hlasujte
v anketě
Obleč se
do vosího

Máme pro tebe dresy, trika, čepice a další suvenýry.

Kšiltovka
459

Generální partner
Významní partneři
Partneři
HC Lední medvědi Pelhřimov SK Telč HC Orli Bystřice nad Pernštejnem HC Spartak Velká Bíteš HC Ledeč nad Sázavou HC Světlá nad Sázavou HHK Velké Meziříčí HC Chotěboř TJ Náměšť nad Oslavou TJ Jiskra Humpolec Onlajny.com Hokej.cz