Dvě nové akvizice u Žihadel.

Dvě nové akvizice u Žihadel.

Hokejová Žihadla hlásí dvě nové akvizice. Zadní řady Moravských Budějovic vyztuží tandem nových obránců. Jedná se o Tomáše Rafaje a Daniela Šebestu.


Prvně jmenovaný dvacetiletý Tomáš Rafaj strávil valnou část své juniorské kariéry v brněnském Warrioru. Poslední dva ročníky však obléká dres Rosic, které působí v krajské lize. Kromě toho si také vyzkoušel ligu univerzit, kde nastupoval za brněnské Cavaliers.

Druhým jménem je Daniel Šebesta. Třiadvacetiletý bek působil v mládežnických výběrech jihlavské Dukly a Žďáru nad Sázavou. Poslední roky pak absolvoval v Telči a Jindřichově Hradci. S Moravskými Budějovicemi již Šebesta trénoval a jeví se velmi dobře.

Zároveň je v řešení návrat některých borců ze Znojma. Tato věc se bude odvíjet podle aktuální situace v kádru Orlů. Ty čeká závěrečný zápas základní části 26. ledna. Poslední termín, kdy se někdo z nich může vrátit připadá na 31. ledna. To je zároveň den, který oznamuje konec tuzemského přestupního okna.

S týmem už trénuje i David Horký. Ten nicméně ještě nemůže podstupovat osobní souboje. Do sestavy by se ale měl vrátit už příští týden.

Hlasujte
v anketě
Obleč se
do vosího

Máme pro tebe dresy, trika, čepice a další suvenýry.

Kšiltovka
459

Generální partner
Významní partneři
Partneři
HC Lední medvědi Pelhřimov SK Telč HC Orli Bystřice nad Pernštejnem HC Spartak Velká Bíteš HC Ledeč nad Sázavou HC Světlá nad Sázavou HHK Velké Meziříčí HC Chotěboř TJ Náměšť nad Oslavou TJ Jiskra Humpolec Onlajny.com Hokej.cz