Žihadla šijí roušky!

Žihadla šijí roušky!

Chceme Vás, naše fanoušky, oslovit s pomocí městu Moravské Budějovice a jeho okolí. Jistě všichni víme, jaká je situace kolem nás a co nejvíce chybí – roušky!


Chceme Vás, naše fanoušky, oslovit s pomocí městu Moravské Budějovice a jeho okolí.
Jistě všichni víme, jaká je situace kolem nás a co nejvíce chybí – roušky!

Rádi bychom vyzvali všechny naše fanoušky z Moravských Budějovic a okolí, kteří chtějí pomoci, aby se k nám připojili a pomohli s výrobou roušek.
Ty, které neuplatníte pro svoji potřebu, můžete darovat potřebným. Starší občané nemají například možnost ušít si vlastní nebo na to už prostě nemají sílu.
A právě proto jsme tu také my!

Kam s hotovými rouškami? 
Kdokoliv bude mít hotové roušky (klidně i 1ks), které chce věnovat potřebným, nechť napíše zprávu stránce Hockey Club Moravské Budějovice 2019 nebo zavolá či napíše SMS na tel.: 736 534 741 (Petr Kolečkář). Potřebujeme vědět adresu a tel. číslo a vždycky jeden člověk z klubu vybere roušky každý den (nejlépe mezi 9 a 10h) a doveze do Besedy.

#zihadlasijirousky
#nepriletiletadlo #pomůzezihadlo

Hlasujte
v anketě
Obleč se
do vosího

Máme pro tebe dresy, trika, čepice a další suvenýry.

Kšiltovka
459

Generální partner
Významní partneři
Partneři
HC Lední medvědi Pelhřimov SK Telč HC Orli Bystřice nad Pernštejnem HC Spartak Velká Bíteš HC Ledeč nad Sázavou HC Světlá nad Sázavou HHK Velké Meziříčí HC Chotěboř TJ Náměšť nad Oslavou TJ Jiskra Humpolec Onlajny.com Hokej.cz