V pátek odveta u Vajgaru. Uvidí diváci opět střelecké hody?

V pátek odveta u Vajgaru. Uvidí diváci opět střelecké hody?

V prvním utkání Žihadla dokázala v divoké přestřelce zvítězit 9:5. Dokáží na tento úspěch navázat i v odvetě? Nebo jim tým od Vajgaru otupí žihadla? Zápas začíná na stadionu v J. Hradci v pátek 7.9. v 18 hodin.


Žihadla v druhém utkání zarazily vlastní chyby

Tým z M. Budějovic se ve středu utkal s Plameny ze Žďáru. Domácí si dokázali vypracovat náskok a po 2. třetině vedli již 4:2. Bohužel pro ně nezvládli 3. třetinu a především vinou vlastních chyb o vedení přišli a zápas po 3. třetině končil za stavu 5:5. Na řadu tak přišli nájezdy kde hostující brankář Opršal byl bezchybný, zatímco na domácí straně brankář obdržel 2 góly z obou nájezdů. Žihadla tak okusila první porážku v přípravě.

Vajgar prohrál v táboře o jedinou branku

Josef Kuliš, vedoucí mužstva KLH Vajgar: „Do Tábora jsme dorazili se zpožděním, navíc budějičtí hráči přijeli až v průběhu rozbruslení a tomu odpovídá i poměr střel první třetiny. Narozdíl od pátečního zápasu s Moravskými Budějovicemi se dnes hrál svížnější a pohlednější hokej. Oba týmy vyrobili v obranné třetině spoustu chyb a zápas bly plný rychlých protiútoků. V zápase byly nařízeny hned čtyři trestná střílení, což se také moc nevidí. Nás v první třetině podržel brankář Tomáš Kubeš.“ (www.klhvajgar.cz)

Soupiska Vajgaru v posledním zápase

Kubeš - Ištvánik, Tupý, Předota, Popelka, Tržil, Kohút (od 41. min. Fiala) - Kocar, Kupec, Dvořák - Mazanec, Horváth, Skokan - Turek, Javůrek, Erben - od 30. min. Jasanský, Schmidt, Tomšík.

Hlasujte
v anketě
Obleč se
do vosího

Máme pro tebe dresy, trika, čepice a další suvenýry.

Kšiltovka
459

Generální partner
Významní partneři
Partneři
HC Lední medvědi Pelhřimov SK Telč HC Orli Bystřice nad Pernštejnem HC Spartak Velká Bíteš HC Ledeč nad Sázavou HC Světlá nad Sázavou HHK Velké Meziříčí HC Chotěboř TJ Náměšť nad Oslavou TJ Jiskra Humpolec Onlajny.com Hokej.cz