Z Hodonína s osmibrankovou nadílkou.

SHK Hodonín SHK Hodonín
8 : 1 (1:0, 4:1, 3:0)
HC Moravské Budějovice 2005 HC Moravské Budějovice 2005

Soupiska domácí

Haloda (Kukin) – Miklík, Haloda M., Polesný, Garčic, Loginovsky, Pokorný ,Talán, Ling – Jurča, Peš, Kadlec, Kuba, Charvát, Hložánek, Vaněk, Zháňal, Venclík, Kučera, Janás – Hovsepyan.

Rozhodčí

Melich – Lidák
Olšar

Soupiska hosté

Dudáček (Šoustal) – Šťáva, Švanda, Sobotka, Kliment, Kovář, Polívka, Pelikán, Nováček, Mikeš, Havel, Rytnauer, Krutiš, Horký, Matějka, Kuřítko, Hačecký.

Vyloučení 5:5
navíc Kadlec (HOD) 10 min OT
Využití 1:0
V oslabení 0:1
Počet střel 36:26
Diváků 325
  • Garči (Hovsepyan) 2. minuta
    Branka domácí
  • Zháňal (Janás, Vaněk) 25. minuta
    Branka domácí
  • Peš (Vaněk, Jurča) 27. minuta
    Branka domácí
  • Janás (Peš, Pokorný) 31. minuta
    Branka domácí
  • Janás (Charvát, Hložánek) 35. minuta
    Branka domácí
  • Havel (Nováček) 37. minuta
    Branka hosté
  • Janás (Kadlec) 53. minuta
    Branka domácí
  • Jurča (Kadlec) 53. minuta
    Branka domácí
  • Janás (Vaněk, Zháňal) 57. minuta
    Branka domácí

Komentář kutkání (zdroj: web SHK Hodonín)

Domácí tým začal náporem, z něhož už ve druhé minutě vzešla první branka utkání. Na hranici brankoviště se dokázal nejlépe zorientovatRichard Garčic, který otevřel skóre dnešního duelu. Drtiči byli i nadále aktivnější, ale Dudáčka se jim do první přestávky i přes velký počet gólových šancí překonat nepodařilo.

Góly však začaly podat ihned po přestávce. V pětadvacáté minutě se k odraženému kotouči dostal Radek Zháňal a Drtiči vedli o dvě branky. Jen o dvě minuty později se po krásné kombinaci po ose Jurča - Vaněk - Petr Peš prosadil domácí kapitán, který navýšil skóre už na rozdíl tří branek. V polovině utkání se po výborné akci Peše trefil přesně David Janás a vyhnal Dudáčka na střídačku.

Jeho náhradník Šoustal udržel čisté konto jen čtyři minuty. Výbornou práci Charváta a Hložánka přetavil v pátý přesný zásah Baníku opětDavid Janás. Až v závěru druhé periody se gólu dočkali i hosté. Z velkého zmatku před domácím brankovištěm těžil Lukáš Havel, který překonal bezmocného a skvěle chytajícího Halodu.

V poslední části si domácí v pohodě hlídali čtyřbrankový náskok, který v poslední desetiminutovce dokázali ještě navýšit. Nejprve zkompletoval svůj hattrick David Janás a v následujícím střídání navýšil skóre už na 7:1 Petr Jurča. Tři minuty před koncem utkání korunoval svůj výtečný výkon David Janás, který svou čtvrtou přesnou trefou v utkání pečetil na konečných 8:1 pro Drtiče.

 

Ohlasy trenérů:

Stanislav Beťko (Hodonín): 
Každému trenérovi se musí tohle vítězství hodnotit dobře. Jsem rád, že nám to dnes vyšlo. Hráli jsme dobře, dali jsme góly po pěkných akcí. Byli jsme aktivnější než soupeř, lépe jsme bruslili, dostávali se do přečíslení. V obraně samozřejmě byli ještě nějaký chyby, které bychom měli do začátku soupeře odstranit. Dobře zachytal taky brankář Haloda, kterého musím pochválit. Doufám, že jsme touhle výhrou nalákali diváky na příští zápas a dojde jich ještě více než dneska.

Augustín Žák (Moravské Budějovice): 
Naše hra nebyla špatná, ale dostali jsme spoustu laciných branek a potom se utkání prakticky jen dohrávalo. Hodonín byl lepší a nás moc nepodrželi brankáři. Dnešní zápas nám ukázal spoustu nedostatků, které musíme stále ještě vylepšit.

Hlasujte
v anketě
Obleč se
do vosího

Máme pro tebe dresy, trika, čepice a další suvenýry.

Kšiltovka
459

Generální partner
Významní partneři
Partneři
HC Lední medvědi Pelhřimov SK Telč HC Orli Bystřice nad Pernštejnem HC Spartak Velká Bíteš HC Ledeč nad Sázavou HC Světlá nad Sázavou HHK Velké Meziříčí HC Chotěboř TJ Náměšť nad Oslavou TJ Jiskra Humpolec Onlajny.com Hokej.cz