Kolektivní výkon zajistil Žihadlům tříbodové vítězství

HC Moravské Budějovice 2005 HC Moravské Budějovice 2005
2 : 1 (1:1, 1:0, 0:0)
SKLH Žďár nad Sázavou SKLH Žďár nad Sázavou

Soupiska domácí

Dusík (Dudáček) – Šťáva,Kovář, Sobotka, Kliment, Peroutka, Pelikán, Polívka – Havel, Mikeš,Nováček, Rytnauer,Krutiš, Horký, Lupač,Matějka, Šurý, Kondratěv.

Rozhodčí

Radim Slavka – Martin Musil
Bc. Roman Komínek

Soupiska hosté

Řehoř (Sláma) – Pleva, Beneš,Kolda, Smejkal, Půža, Hort – Klíma, Červenka, Kunstmüller, Vítek, Bureš, Kuřítko, Gregar, Kovářů, Střecha, Juráň, Pazourek, Paták.

Vyloučení 7:6
Využití 0:0
V oslabení 0:0
Počet střel 26:29
Diváků 361
  • Paták (Kuřítko) 6. minuta
    Branka hosté
  • Krutiš (Matějka, Peroutka) 12. minuta
    Branka domácí
  • Krutiš (Matějka, Peroutka) 21. minuta
    Branka domácí

Komentář k utkání

Od úvodního vhazování byli aktivnější hosté. Zaslouženě se také ujali vedení, když se do „černého“ trefil po zhruba 5 minutách Lukáš Paták. Odpověď domácích byla rychlá, hned po buly vytvořili závar v brankovišti. Hlavní rozhodčí, po konzultaci s brankovým, usoudil, že touš za brankovou čáru nepronikl. Ale i přesto se chvíli po polovině hracího času první třetiny domácím podařilo srovnat, když volný puk v brankovišti našel první Petr Krutiš. Největší šanci na skórování v následném průběhu prvního dějství měl Lukáš Paták, ale svůj únik ve vedení nepřetavil.

Úvod druhé části probíhal k maximální spokojenosti domácích Žihadel. Hned v první minutě stál na správném místě opět Petr Krutiš a poslal svůj tým do vedení. I ve druhé třetině se hrál rychlý atraktivní hokej. Šance hráčů v poli však likvidovali dobře chytající brankáři v obou brankovištích.

Třetí třetina se nesla ve snaze hostů o vyrovnání. Domácí dobře bránili a hrozili především z rychlých protiútoků. Oba brankáři, někdy i s trochou štěstí, likvidovali snahu hráčů o změnu stavu. A tak se stav až do závěrečné sirény nezměnil, přestože Plameny zkusily v závěru hru bez brankáře a posledních 16 sekund dokonce hru 6 na 4 při vyloučení domácího hráče.

Hlasujte
v anketě
Obleč se
do vosího

Máme pro tebe dresy, trika, čepice a další suvenýry.

Kšiltovka
459

Generální partner
Významní partneři
Partneři
HC Lední medvědi Pelhřimov SK Telč HC Orli Bystřice nad Pernštejnem HC Spartak Velká Bíteš HC Ledeč nad Sázavou HC Světlá nad Sázavou HHK Velké Meziříčí HC Chotěboř TJ Náměšť nad Oslavou TJ Jiskra Humpolec Onlajny.com Hokej.cz