Vítězství v Písku po samostatných nájezdech.

IHC Písek IHC Písek
3 : 4sn (1:2, 0:1, 2:0)
HC Moravské Budějovice 2005 HC Moravské Budějovice 2005

Soupiska domácí

Štekr (Kříž) – Hanus, Hřebíček, Suda, Herr, Turek, Červinský, Koutenský, Švagr – Vlk, Doktor, Polata, Ciboch, Koupal, Bárta, Jiřinec, Drda, Rod, Torba, Novák, Pouch.

Rozhodčí

Hornáček – Marek
Kučera.

Soupiska hosté

Brož (Čáp) – Čermák, Kabelka, Wasserbauer, Sobotka, Pelikán, Kliment, Peroutka – Havel, Pucher, Mikeš, Rytnauer, Matějka, Lupač, Horký, Hačecký, Kusý, Niederhafner.

Vyloučení 3:7
Využití 1:1
V oslabení 0:0
Počet střel
Diváků 220
  • Pucher (Havel, Kabelka) 10. minuta
    Branka hosté
  • Rod (Červinský) 15. minuta
    Branka domácí
  • Kusý (Pelikán, Mikeš) 16. minuta
    Branka hosté
  • Havel (Pucher, Horký) 30. minuta
    Branka hosté
  • Pouch (Koupal, Ciboch) 45. minuta
    Branka domácí
  • Hřebíček (Hanus) 58. minuta
    Branka domácí
  • Kusý (rozhodující nájezd) 65. minuta
    Branka hosté

Do arény v Písku přijel na úvodní zápas sezóny těžký soupeř z Moravských Budějovic. Hostující se prosadili jako první v desáté minutě. Po pěkné akci se k puku dostal kapitán Pucher a nedal Štekrovi šanci. Jihočechům se podařilo o pět minut později vyrovnat. Od modré vystřelil Červinský. Jeho střelu tečoval před bezmocným Brožem domácí Rod a srovnal tak stav utkání na 1:1. Žihadla se trefila z další akce. Ke kotouči se dostal Kusý a strhl vedení svého týmu na svou stranu před koncem úvodní třetiny.

Ve 30. minutě se znovu z branky radovali hosté, když využili přesilovou hru. Pucher našel mezi kruhy Havla, který nedal brankáři Písku šanci. Na konci prostředního dějství měl dvě příležitosti domácí tým. Nejdříve nedal Pouch. V poslední minutě se do nebezpečné šance dostal Bárta, ale nedokázal umístit puk do branky. Po čtyřiceti minutách tak Žihadla vedla o dvě branky.

Jihočeši se dokázali vzepřít svému těžkému soupeři v poslední části. Nejprve ve 44. minutě snížil Pouch, který nekompromisně prostřelil brankáře hostů. Po několika neproměněných šancí se Písku podařilo vyrovnat. V čase 57:52 zužitkoval nahrávku Hanuse volný Hřebíček, který přesně k tyčce skóroval. Po šedesáti minutách svítil na tabuli stav zápasu 3:3.

V následném prodloužení ve třech hráčích v poli mohli rozhodnout oba soupeři. Více šancí mělo domácí mužstvo, ale nedokázalo zápas ukončit.

Utkání došlo až do samostatných nájezdů. V nich štěstí přálo více hostujícímu celku. Vítězný nájezd proměnil Denis Kusý.

- zdroj: ihcpisek.cz -

Hlasujte
v anketě
Obleč se
do vosího

Máme pro tebe dresy, trika, čepice a další suvenýry.

Kšiltovka
459

Generální partner
Významní partneři
Partneři
HC Lední medvědi Pelhřimov SK Telč HC Orli Bystřice nad Pernštejnem HC Spartak Velká Bíteš HC Ledeč nad Sázavou HC Světlá nad Sázavou HHK Velké Meziříčí HC Chotěboř TJ Náměšť nad Oslavou TJ Jiskra Humpolec Onlajny.com Hokej.cz