HC Bobři Valašské Meziříčí HC Bobři Valašské Meziříčí
10 : 1 (3:0, 3:0, 4:1)
Hockey club Moravské Budějovice 2019 Hockey club Moravské Budějovice 2019

Soupiska domácí

Slovák (Málek) – Ďurkáč, Holiš, Kamas, Weintritt, Báchor, Žák, Ondračka – Smrčka, Vaněk, Martiník (A), Andris, Pořický, Vávra, Kuchařík, Seidler, Klímek, Dvořák (C), Romančík, Daněk.

Rozhodčí

Blaha – Musil
Vašíček.

Soupiska hosté

Vacek – Trnka, Bazala, Peroutka (A), Pelikán (A), Kruckovyč, Šána, Konečný, Brabec (C) – Krutiš, Alexa, Sigmund, Kratochvíl, Horký, Procházka, Molnár, Sorger.

Vyloučení 1:6
Využití 3:0
V oslabení 0:0
Počet střel 37:23
Diváků 191
  • JAKUB POŘICKÝ (Tomáš Ondračka, Tomáš Andris) 2. minuta
    Branka domácí
  • MICHAL ŽÁK (Michal Romančík, Jakub Ďurkáč) 14. minuta
    Branka domácí
  • PETR DVOŘÁK 15. minuta
    Branka domácí
  • PETR DVOŘÁK (Petr Seidler, Jakub Pořický) 29. minuta
    Branka domácí
  • STANISLAV BÁCHOR (Daniel Klímek, Jiří Weintritt) 32. minuta
    Branka domácí
  • PETR DVOŘÁK (Tomáš Holiš) 37. minuta
    Branka domácí
  • PETR DVOŘÁK (Rostislav Vaněk) 45. minuta
    Branka domácí
  • JAKUB POŘICKÝ (Jiří Weintritt, Stanislav Báchor) 50. minuta
    Branka domácí
  • ROSTISLAV VANĚK (Petr Seidler, Petr Dvořák) 54. minuta
    Branka domácí
  • DAVID HORKÝ (Matyáš Šána, Petr Krutiš) 57. minuta
    Branka hosté
  • TOMÁŠ ANDRIS (Michal Žák) 59. minuta
    Branka domácí

V první třetině Bobři najeli do svého soupeře hned od začátku a dvě nuly na výsledkové tabuli nesvítily příliš dlouho. Ve druhé minutě ujel s pukem po levé straně Ondračka a našel na opačné straně volně najetého Jakuba Pořického, který poslal Bobry do jednobrankového vedení.

Domácí i nadále na ledě dominovali. Ve čtrnácté minutě si pohledně na jeden dotek vyměnili kotouč Michal Romančík, Jakub Ďurkáč a ve finální fází Michal Žák, kterému se povedlo z první propálit brankáře soupeře. Rázem z toho bylo vedení 2:0.

Třetí gól na sebe nenechal dlouho čekat. K Petru Dvořákovi se dostal odražený kotouč od soupeře a ten nekompromisně zavěsil k levé tyči, čímž prokázal své zkušenosti a chladnou hlavu při zakončení.

Druhá třetina byla doslova v režii Petra Dvořáka. Ten nejprve v přesilovce zvýšil na 4:0 po kombinaci v útočné třetině a čtyři minuty před koncem druhé periody slavil hattrick. Mezi jeho dva góly se ještě stihl vměstnat Stanislav Báchor střelou zpoza kruhu přímo do růžku Vackovy brány. Stav po čtyřiceti minutách hry byl jasný - 6:0.

Hattrick byl pro Dvořáka málo. Do absolutního trháku šli Bobři jeho zásluhou ve 44. minutě a na 8:0 zvyšoval deset minut do konce utkání Jakub Pořický. To ale zdaleka nebylo všechno. V 54. minutě mířil přesně Rostislav Vaněk a nebylo daleko k desítce.

V 57. minutě přece jen o sobě dali vědět i hosté a tečovanou nahozenou střelou usměrnil puk do brány David Horký. I přes inkasovanou branku se tribunami neslo přání 10 gólů a Tomáš Andris nakonec očekávání naplnil. Bobři zvítězili v prvním utkání sezóny nad Moravskými Budějovicemi 10:1.

 

Zdroj: www.hcvm.cz

Hlasujte
v anketě
Obleč se
do vosího

Máme pro tebe dresy, trika, čepice a další suvenýry.

Kšiltovka
459

Generální partner
Významní partneři
Partneři
HC Lední medvědi Pelhřimov SK Telč HC Orli Bystřice nad Pernštejnem HC Spartak Velká Bíteš HC Ledeč nad Sázavou HC Světlá nad Sázavou HHK Velké Meziříčí HC Chotěboř TJ Náměšť nad Oslavou TJ Jiskra Humpolec Onlajny.com Hokej.cz